Så er det det ved at være ovre :(

Så er der blevet sagt farvel (på gensyn forhåbenligt). Vi var ude at spise aftensmad en sidste gang igår aftes, os som først skulle afsted idag mandag, der var dog en del der allerede var taget afsted i løbet af søndagen, så vi var ikke mere end 7 tilbage. Derefter kørte jeg til Norfolk, hvor jeg havde booket et hotel tæt på lufthavnen, så jeg ikke skulle køre fra Virgina Beach til lufthavnen i myldretiden. Flyet er sat til at flyve kl 10.40 og man skal jo være der, 2-3 timer tidligere, og jeg skulle aflevere bilen. (Det bliver godt nok svært at komme tilbage til Toyotaen, når man har kørt rundt i en ny stor bil i en hel uge.)

Jeg er endeligt kommet igennem security, og sidder nu og venter på flyet, så er der en ca 50 min lang flyvetur til New York, hvor jeg har så har 7 timer indtil det næste fly mod København afgår… GAAAAAAAB….

Derefter er der lige 8 timer mere i luften inden, jeg ankommer til lille Danmark, og min helt egen lille Line :)

comments powered by Disqus