Søndag

Efter vi har været ude at spise morgenmad hos Mark, kører vi tilbage til hotellet, så vi kan forberede tingene til konferencen, som starter kl 13.

Det viser sig desværre at Anne Grub er blevet syg, så hun har desværret måttet melde afbud, og derfor har Don Jones sagt, ja til at overtage hendes “Keynote”. Hans oplæg hedder noget i stil med “Hvordan ser dit CV ud i 2018” Hvor han kommer ind op hvad der sker i branchen for tiden, og hvad han regner med sker i fremtiden.

En af de ting som han sagde rigtigt mange gange var PowerShell, PowerShell, PowerShell…. Flere af dem som er med hernede har også været til MVP summit i Seattle… Hvor Microsoft fortalte at de er100% på PowerShell vognen, og når næste version af Windows kommer ud, er det 1 prioritet at få alt til at køre i PowerShell… GUI’en bliver prioriteret rigtigt lavet, kan de nå at få noget over i GUI’en er det fint, hvis ikke, er det bare synd, så må man i konsollen.

comments powered by Disqus