Aften tide...

Så har jeg lige snakket med min mor i telefonen…. Klokken er 20.45 herovre…. og 02.45 i Danmark….

Er lige kommet tilbage, har kørt en tur rundt og set lidt af Washington by.. Der er rigtigt meget natur rundt omkring Washington, det havde jeg slet ikke forestillet mig, det er faktisk en rigtig flot by..

Jeg havde ikke fået andet en fly mad, så jeg beslutte mig for at finde en bøf.. Så da jeg så et skilt der hed Philadelphia Cheese Steaks tænkte jeg at det var lige mig… Men for dælan hvor var det ikke sundt… Det var en slag baguette, hvor der havde kommet noget kød i med omkring 60% fedt, og så ost, ketchup og meget lidt salat oven i….. Man skulle skynde sig at spise,ellers ville alt brødet bliver opløst…

Nå ikke mere herfra fra i aften… NU tror jeg jeg har fortjent en lille øl eller to….

Sov godt derhjemme….

comments powered by Disqus