Ole's Føs'dag

Sidder her i toget fra Århus mod København, jeg må indrømme at der har været tidspunkter i mit liv, hvor jeg har været mere frisk. Startede i Fredags, med at tage i biografen med Joakim, og så lige ud og drikke en enkelt øl  :O)

På grund af der lige havde været George Michael koncert, var der utroligt mange  byen, og vi endte på en lille bæverding på en sidegade… Så lige pludseligt er der en der råber ude fra gaden, “Det er sgu da Thude!”, ind kommer der 8 gamle kammerater fra folkeskole,og gym som jeg ikke har set i flere år. Så får vi jo lige en enkelt øl mere, måske to… Så det var rigtigt hyggeligt. ´Derfor gik lørdag eftermiddag bare med film og cola… Da klokken var henad 5, kørte vi mod Silkeborg, hvor vi skulle fejre Ole på behørig vis, man blive jo kun 28 én gang.

Der var øl/vin/ sprut i stride strømme, så feste gik over alt forventning, så skulle vi i byen, da vi så endeligt fik en taxa og kom derind, blevet enige hvor vi skulle ind, ville Toke lige i baren og give en drink.. Det endte med at han købte en hel flaske vodka, som fluks blev delt i mere eller mindre 4 portioner… Puuuhhhaaa…. Da det så var “overstået” var Toke væk igen, og denne gang kom han tilbage med 25 små grå….. Så var festen ligesom ved at være skudt igang…

 

Jeg skal love for at der var nogen som var “ramt” dagen derpå, nogle mere end andre…. Heldigvis havde jeg det nogenlunde, så meget bedre end Joakim, at jeg kunne tage hans bil og køre os tilbage til Århus…..

comments powered by Disqus