Ny basket sko+bold = Basket træning

Da jeg nu har investeret i nye sko og bold, så er man jo nødt til at ud og få dem afprøvet..
På en af mine ture rundt i området, fandt jeg noget der hed Bayvew Community Center, det er en form for aktivitets center, hvor områdets folk kan komme og lave alt muligt fra sport til madlavning, og andre sociale events. Det var faktisk meget imponerende, det var et stort center med flere indendørs basket baner, fitness center, Squash baner, svømmehal, pool hal, fælleskøkkener, “fritidshjem”, Gymanstik sale. Det kostede ikke mere end 7$ for en dag, så kunne man bruge alle faciliteterne. (Hvis man boede i området, kunne man få et årskort for 55$)
For at vende tilbage til historien, så er der basket turnering hver mandag og onsdag, så det skulle jeg da være med til, så jeg melder mig til og får spillet en masse basket, så det var godt. Lige ud over at jeg i sidste kamp, får jeg en albue i hovedet, så blodet styrter ud, og jeg falder… Men når man først er faldet i USA; så skal de skrives rapporter og alt muligt, så det tog lige ekstra 20 min. inden jeg kunne få lov til at gå hjem, på grund af alt det papirarbejder.
Men alt ialt var det godt lige at få rørt sig, selv om de kostede en meget øm næse, og 3 store vabler….

comments powered by Disqus